Zelf een wordpress website bouwen
Het is met wordpress zeker mogelijk om zelf een website te bouwen, zeker omdat bij veel hosting aanbieders tegenwoordig de mogelijkheid bestaat om wordpress kant en klaar te installeren.

Ook heeft wordpress een groot aanbod gratis en betaalde layouts (themes) die met een paar klikken op de website gezet kunnen worden.

Via diverse filmpjes op deze website zullen wij jou laten zien hoe je een nieuwe website kunt maken en hoe je een bestaande website verder kunt aanpassen en uitbouwen.

WordPress website laten maken

Omdat het zelf maken van een website behoorlijk wat tijd kan kosten laten veel mensen en bedrijven uiteindelijk hun website toch bouwen door een webdesign bedrijf.

wordpress-website

De voordelen van een professionele designer zijn:

  • professioneler design mogelijk
  • gecompliceerde maatwerk aanpassingen mogelijk
  • scheelt heel veel tijd van het zelf doen
  • voor ieder budget zijn er mogelijkheden

Wij kunnen ook jouw website maken vanaf onderstaande bedragen:

  • Vanaf 50 euro : wij installeren een professionele layout en ondersteunen jou bij het maken van de website.
  • Vanaf 100 euro : wij installeren een professionele layout, stellen de homepagina, het menu en diverse sub pagina’s in en ondersteunen bij het verder inrichten, onderhouden en uitbreiden van de website.
  • Vanaf 250 euro : wij installeren een professionele layout en stellen alles in ook kleine maatwerk aanpassingen zijn mogelijk om de website helemaal naar wens te maken, vervolgens ondersteunen wij bij het onderhouden en uitbreiden van de website.

Uiteraard kan er ook een volledige website op maat gemaakt worden, waarbij zelfs de layout helemaal speciaal voor jou wordt ontworpen. Dit is echter in een andere prijsklasse en zal altijd in overleg plaatsvinden.

Bovendien kunnen wij voor een scherp uurtarief van 35 euro (ex.BTW) alle layout aanpassingen voor jouw website uitvoeren. Dit kan voor elk type website dus naast WordPress ook voor o.a. Magento, Joomla, OpenCart, HTML/CSS, eigen scripts, enz…

Interesse om een website te laten maken neem dan contact met ons op.

Mobiele website in wordpress bouwen

Sinds eind 2016 is Google overgestapt van “mobile first” naar “mobile only” dit betekend dat een website nu op mobiel goed vertoond moet worden omdat hij anders flink onderuit zal gaan in de zoekresultaten.

responsive-website design

Wanneer jouw website nog niet geschikt is voor mobiele gebruikers dan wordt het tijd om direct hier iets aan te gaan doen.

WordPress heeft gelukkig heel veel gratis en betaalde thema’s die responsive zijn, dit betekend dat ze op elk device (van desktop tot tablet en mobiel) goed worden weergegeven.

Alleen wanneer je graag de huidige uitstraling van jouw website wilt behouden en hij draait nog niet op WordPress of hij is niet responsive en er is geen geschikt thema, dan kunnen wij jouw huidige website ombouwen naar een responsive layout.

De kosten hiervoor zijn verschillend per website omdat sommige websites maar een paar aanpassingen nodig hebben en andere compleet vanaf 0 opnieuw moeten worden gemaakt. Als indicatie voor de prijs moet je rekenen op een bedrag tussen de 75 en 450 euro.

Interesse om een website responsive te laten maken neem dan contact met ons op.